GOP-2.1.1-09/A-2009-2557

GOP-2.1.1-09/A-2009-2557


A MAD-WERK Kft. új eszközök beszerzésével támogatott technológiai fejlesztése, valamint minőségirányítási rendszerének bevezetése


MAD-WERK Kft. 9,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” tárgyú pályázati kiíráson. A 19,8 millió forint összköltségű tervezett beruházásból egy targonca, egy hegesztőasztal és hat darab különböző típusú inverteres hegesztőgép került megvásárlásra a vállalkozásnál. Továbbá bevezetésre került az ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszer.
A projekt keretében tervezett 8,5 millió forint értékű hidraulikus élhajlító-gép azonban nem került beszerzésre a cég piaci megrendeléseiben bekövetkezett változások miatt. Ennek megfelelően a pályázati konstrukcióban 10,8 millió forint összköltségű beruházás valósult meg.

A projekt sikeres végrehajtása jelentősen elősegítette a vállalkozás ipari fémszerkezet gyártói tevékenységének térségbeli meghatározó működését. A fejlesztés hatására a helybenfoglalkoztatás nőtt, a megrendelők gyors és precíz kiszolgálásával a vállalkozás piaci pozíciója és térségbeli szerepe javult.
A fejlesztés a cég számára közép, illetve hosszútávon jelentős gazdasági többleteredmény elérését teszi lehetővé, mely megmutatkozik az árbevétel növekedésében, illetve a vevők számának bővülésében.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közremüködő szervezet

Google+
Facebook
Youtube
Blogger
Azonnali elérhetőség
Tel:
06 22 565-400
Email:
mad-werk@t-online.hu